Meubels

Clever Strategy lanceert eigen meubellijn Everywhere

Oprichters Kjeld Piek en Jasper van den Broek richtten 6 jaar geleden het online marketing bureau Clever Strategy op. “Vanaf dag 1 hebben we gebruik gemaakt van wisselende locaties, omdat dit een goede manier was om als start-up de huurkosten laag te houden. Na verloop van tijd waren we het zat om elke keer met meubels te sjouwen en hebben we van de nood een deugd gemaakt door flexibele meubels te ontwerpen en gebruiken.

Mede oprichter Jasper vult aan: “Onze eigen ervaringen waren positief maar ook de reacties van klanten en vrienden waren zo aanstekelijk, dat we besloten hebben de meubels door te ontwikkelen en op de markt te brengen.”

Altijd en overal kunnen werken
De technologische ontwikkelingen van de laatste jaren hebben er voor gezorgd dat bedrijven altijd en overal bereikbaar zijn voor hun klanten. Soms offline, maar vooral online. ‘Customer centricity’ is daarvoor het buzzword. Flexibiliteit is een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering geworden. Clever heeft dat begrip vertaald naar een flexibele interieurlijn voor kantoren. Ze hebben zich daarbij laten inspireren door de traditionele flightcase technologie en deze ‘proven winner’ door vertaald naar de werkomgeving.

b1

Altijd en overal kunnen werken

Bureau Everywhere

Uit 1 flight case kist ontstaan twee bureaus. Beide bureaus zijn voorzien van stroom faciliteit en kunnen eenvoudig in elkaar worden geklikt tot 1 case. Alle bureaupoten worden slim opgeborgen in de case, zodat twee werkplekken te transformeren
zijn tot 1 kist. Minimale afnamen 2 Bureaus = 1 Flightcase. De bureau’s zijn 180 x 90 x 74 cm.

Ladenblok Everywhere

Twee ladenblokken zijn aan elkaar te koppelen tot 1 flight case. Per lade blok heeft u de beschikking tot 3 grote lades en 1 lade voor klein kantoorartikelen. Denk aan pennen, paperlips, ed. Het geheel is afsluitbaar met een slot. Minimale afnamen 2 Ladenblokken = 1 Flightcase. De ladeblokken zijn 62 x 45 x 66 cm.

Archiefkast Everywhere

Grote en zware archiefkast in flightcase stijl. Ideaal voor het opbergen van ordners en kantoorartikelen. De archiefkast is 120 x 50 x 198 cm.

Dressoir Everywhere

Verrijdbare kast met twee compartimenten. Via twee deurtjes is de ruimte toegankelijk. Beide ruimtes zijn voorzien van een extra opbergplank. Deze dressoir is ideaal te gebruiken als printerkast of TV kast. Minimale afnamen 2 Dressoirs = 1 Flightcase. Het dressoir is 160 x 73 x 74 cm.

Salontafel Everywhere

Lage tafel leuk naast een bank of stoeltjes. Vanuit 1 kist zijn er twee tafeltjes beschikbaar. Minimale afnamen 2 salontafels = 1 Flightcase. De salontafel is 90 x 50 x 50 cm.

Vergadertafel Everywhere

Grote vergadertafel in flightcase stijl. Vanuit 1 kist zijn twee vergadertafels beschikbaar. Ideaal voor presentaties en vergaderingen. De vergadertafel is 160 x 130 x 79 cm.

statafel everywhere

Statafel Everywhere

Handige en stevige statafel. Ideaal voor korte vergaderingen of de vrijdagmiddagborrels. Vanuit 1 kist zijn er twee tafels beschikbaar. Minimale afnamen 2 statafels = 1 Flightcase. De statafel is 91 x 81 x 113 cm.

Prijs bij afname meerdere meubels

De bovengenoemde prijzen zijn per stuk/flight. Mocht je je kantoor willen inrichten met de meubels van “Everywhere” en meer meubels tegelijk willen aanschaffen neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.