Over ons

teamv3

Clever Strategy

Wij zijn Clever Strategy. En wij geloven in een slimmere wereld. Wanneer iedereen op het juiste moment de juiste beslissing neemt, komt iedereen dichter bij het behalen van zijn doelstellingen. Zowel privé als zakelijk. Emotioneel en rationeel. Wij zijn overtuigd dat nieuwe technologie daarbij van strategische en doorslaggevende waarde is.

Wij hebben ons gespecialiseerd in rendementsmarketing. Of het nu gaat om uw website, online media, customer journey of analyses. Met behulp van nieuwe slimme technologische toepassingen halen we meer rendement uit uw investeringen en behalen we betere resultaten. Wij noemen dat het slimme werken.

GESCHIEDENIS

In 2010 is Clever Strategy opgericht door Jasper van den Broek en Kjeld Piek. Vanuit een moderne aanpak helpt Clever Strategy relaties met het creëren van rendement, op zowel korte termijn (transacties / leads) of de lange termijn (CRM). Wij helpen ambitieuze organisatie en ondernemers met daadkrachtige marketing. Hierbij kiezen we voor een flexibele aanpak, waarbij we fact based bijsturen op de resultaten. Snel analyseren en optimaliseren is het DNA van onze experts. We denken dus in rendement én flexibiliteit. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Vastzitten aan een huurcontract voor 5 jaar voor een kantoor? Onzin! We huren tijdelijk en onze meubelen kunnen we zo inklappen en meenemen.

ONS DNA

  • Fact based
  • Ambities in verbeteren
  • Voorsprong door techniek
  • Positief
  • Proactief