CASE STUDY: LUCARDI

Soms krijgen we een hele specifieke vraag, zoals van juwelier Lucardi. “Kunnen jullie ons helpen met de implementatie van Clang?” Clang is een geweldig campagnemanagementsysteem met veel mogelijkheden. Maar zoals met zoveel systemen, je moet het wel weten te benutten.

Bij juwelier Lucardi weten ze hoe e-mail marketing werkt. Om er meer rendement uit te halen waren ze toe aan een niveau hoger in de wereld van campagnemanagementsystemen. Clang moest hun nieuwe systeem worden. Aangezien we partner zijn van Clang, vroeg Lucardi ons te helpen met de implementatie van Clang.
Een systeem is niets zonder goede e-mail templates. Die hebben we gemaakt voor zowel desktop als mobiel gebruik. Ook hebben we geholpen met het in kaart brengen van de e-mail processen.

Nu doet Lucardi haar e-mail marketing voor 95% zelf. Ze maakt zelf content, verstuurt nieuwsbrieven, test met varianten en analyseert die. Zo kan Lucardi voor elke volgende nieuwsbrief bijsturen. Af en toe zitten we samen om hen te adviseren hoe ze er nog meer rendement uit kan halen. Bekijk de website op lucardi.nl.

lucardi

CLEVER SERVICES • E-MAILMARKETING •  CLANG CAMPAGNE MANAGEMENT SYSTEEM

For the best marketing results.