ONLINE MARKETING BUREAU ROTTERDAM

Op zoek naar een marketing bureau in Rotterdam met een echte hands-on mentaliteit? Bij Clever Strategy bedrijven wij de marketing van morgen. We omarmen de technologische revolutie om meetbare resultaten te boeken, rendement te halen, succesvol te zijn en groei te realiseren. Samen met onze klanten. Samen met hun consumenten.

data-technology

RESULTAATGERICHT ONLINE MARKETING BUREAU

We geloven niet in de spammers, de hagelschieters, de landschapsvervuilers en lawaaimakers. Wij zorgen voor impact en rendement en worden gedreven door ‘Lean & Mean’ marketing.

Als marketing bureau in Rotterdam baseren we ons werk op feiten. Wij vinden het belangrijk om altijd duidelijk, eerlijk en oprecht te zijn. En hoe kunnen we dat beter uitdragen dan door ons te richten op de feiten. Daarom hanteren we de werkwijze fact based marketing, waarbij we sturen op resultaat. We ontwikkelen marketing dashboards waarmee we alles inzichtelijk maken. Daardoor kunnen we indien nodig bijsturen zodat we het maximale uit jouw campagnes halen.

Door gebruik te maken van moderne technologie komen we alles te weten van de consumenten. We leren hen kennen en kunnen hen perfect bedienen met behulp van 360 profiling.

Onze diensten

Wij zijn een full service online marketing bureau uit Rotterdam. We starten vanuit een strategie, of dit nu gericht is op een mediacampagne of een businessstrategie, wij helpen u bij het behalen van meer rendement. Ons dienstenaanbod is breed en gaat van mediacampagnes in de breedste zin van het woord tot het realiseren van websites, complete emailstrategieën of customer journeys.

Liquid media 

Ben je op zoek naar een passende mediastrategie met bijbehorende campagnes? Dan zit je bij ons goed. Of het nu gaat om een kleine lokale online campagne of een grootschalige, landelijke campagne inclusief TV, radio en display. Wij kunnen je adviseren en de campagne tot in de laatste fase uitvoeren. Binnen ons team hebben we veel ervaring met verschillende typen mediakanalen, denk hierbij aan social media , Google Ads, display campagnes of video campagnes via YouTube. Onze mediaspecialisten zorgen ervoor dat we meeste uit uw campagne behalen door te meten, analyseren en bij te sturen.

Op basis van de resultaten sturen we snel bij, verschuiven we indien nodig met budget (liquid) en gaan voor het maximale resultaat.

Websites for results 

Websites en webshops ontwikkelen met als doel het behalen van omzet, genereren van leads of behalen van loyale klanten hebben onze specialiteit.

Onze specialiteit is het ontwikkelen van webshops en websites met als doel:

  • Het behalen van omzet
  • Het genereren van leads
  • Het behalen van loyale klanten

Wij hebben een team van developers met ieder hun eigen specialismen die helpen met het ontwikkelen van webshops, campagne- & loyaltysites.

E-mail & Customer Journey

Door middel van campagne managementsystemen als Deployteq en Selligent beheren we consumentendatabases van klanten. Daarmee creëren we een ‘customer experience’ die ertoe doet; conversie & rendement gericht.

Op basis van de wensen en doelstellingen ontwikkelen we slimme contactstrategieën met diverse touchpoints. Denk aan dynamische e-mail, gepersonaliseerde websites, SMS, direct mail, push notificaties, etc.

Data & Technologie

Door het denken vanuit rendement en klanttevredenheid maken we onze keuzes ‘data-driven & fact-based’.
Onze specialisten helpen met het verzamelen en structureren van data, want meten is weten. Onze data analisten helpen bij het inrichten van uw data omgeving, datasystemen, customer data platform en dashboards.

Meer rendement met online marketing bureau Clever Strategy 

Op zoek naar een hands-on Rotterdams online marketing bureau die gefocust is op rendement en fact based marketing? Onze online marketeers staan voor u klaar om samen uw doelen te gaan behalen.

Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem dan contact op met Kjeld Piek.

GERELATEERDE DIENSTEN

Heb je vragen over ons online marketing bureau, neem contact op met:

Kjeld Piek
k.piek@cleverstrategy.nl

CLEVER CASE STUDIES

JUMBO GOLF

KIMBERLEY-CLARK

THE GLASS STORY

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

Power BI
For the best marketing results.