WAAROM EEN WORDPRESS WEBSITE?

WordPress software is zeer flexibel en zowel voor kleine- als grote bedrijven interessant om een website mee te ontwikkelen. Er zijn duizenden plugins die continue worden (door)ontwikkeld en gebruikt om de functionaliteiten van websites uit te breiden en te professionaliseren. Het platform is uitermate geschikt om (nieuwe) leads mee te genereren en kan gekoppeld worden aan heel veel verschillende soorten campagne management systemen. Een WordPress website houdt standaard rekening met websitebezoek op verschillende devices en zorgt voor een uitstekend werkende responsive website, zodat de website op een mobiel device ook optimaal functioneert. Ook de optimale vindbaarheid in Google is een belangrijk voordeel van WordPress. 

WordPress is gestart als CMS voor blogwebsites, maar inmiddels ook wereldwijd marktleider op gebied van e-commerce met de WooCommerce pluginWooCommerce is geschikt voor webshops met minder dan 250 producten en wordt continue doorontwikkeld door allerlei ontwikkelaars over de hele wereld. De software is erg simpel in gebruik, geeft heldere verkooprapportages en je kan er zowel fysieke als digitale producten (denk aan events of whitepapers) mee verkopen.  

Belangrijkste voordelen WordPress & WooCommerce: 

  • Flexibel CMS met veel uitbreidmogelijkheden

  • Snelle doorontwikkeling van het platform

  • Eenvoudig in gebruik

  • Goede vindbaarheid in de zoekmachine

  • Heldere verkooprapportages

Clever Strategy heeft veel kennis en ervaring in huis op het gebied van WordPress en WooCommerce en wat wel en niet goed werkt op een webshop. We helpen onze klanten graag bij het uitdenken van de website tot en met de realisatie en daarna de optimalisatie en het onderhoud.  

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Jasper van den Broek.  

GERELATEERDE DIENSTEN

Heb je vragen over WordPress of WooCommerce, neem contact op met:

Jasper van den Broek
j.vandenbroek@cleverstrategy.nl

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI