NOMINATIES

& AWARDS


HIEROP ZIJN WE

EXTRA TROTS

Trots op onze gewonnen Awards!

Inmiddels hebben we bij Clever al meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in het vak. En die bak aan ervaring heeft ons zelfs te gekke awards opgeleverd! Met ons team werken we hard om de beste resultaten te behalen. Het maakt ons dan ook ontzettend trots dat dit werk beloond wordt met deze mooie prijzen.

Nominatie DDMA EMAS Award

De gepersonaliseerde abandoned category campagne die we voor Lucardi hebben uitgedacht en ingericht, heeft geleid tot een nominatie voor de DDMA Email Marketing Automation Summit 2023 in de categorie Personalization. Een inspirerende en waardevolle case waarin personalisatie en een slimme data- en technologiestrategie samenkomen. Iets waar we onwijs trots op zijn!

Emerce100 2022

Voor het tweede jaar op rij is Clever Strategy te vinden in de Emerce100. Onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren. Iets waar we onwijs trots op zijn! De Emerce100 is een lijst met de beste e-business bedrijven. Een te gekke lijst om in te staan als je het ons vraagt.

Emerce100 2021

Clever Strategy is te vinden in de Emerce100! In de categorie digital agency fullservice middelgroot zijn we geëindigd op de 10e plek. De Emerce100 is een lijst met de beste e-business bedrijven. Een te gekke lijst om in te staan als je het ons vraagt.

FD Gazellen 2021

Voor de derde keer op rij wint Clever Strategy een FD Gazellen Award. Een mooie bevestiging van de groei waar we continu hard aan werken! Zeker gezien de bewogen Coronaperiode die we afgelopen jaar meegemaakt hebben zijn we éxtra trots dat we deze prijs ook dit jaar weer in ontvangst mogen nemen. Benieuwd naar ons verhaal en hoe wij de groei afgelopen jaar hebben voortgezet?

FD Gazellen 2020

Nadat we in 2019 een FD Gazellen award wonnen, vielen we ook in 2020 weer in de prijzen! We mochten een tweede award in ontvangst nemen, omdat we in de top 100 snelst groeiende bedrijven stonden. Voor de FD Gazellen worden uitsluitend bedrijven gekwalificeerd die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

FD Gazellen 2019

In 2019 won Clever Strategy de FD Gazellen award, omdat we in de top 100 snelst groeiende bedrijven zijn geëindigd! Super gaaf, want dit is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Voor de FD Gazellen worden uitsluitend bedrijven gekwalificeerd die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

SELLIGENT AWARD 2020

In 2020 werd de samenwerking tussen Hunkemöller en Clever Strategy voor een tweede keer beloond met een prijs van Selligent. Dit keer voor het gebruiken van de kracht van AI in e-mail. Benieuwd wat we hiervoor gedaan hebben? Bekijk hier de Hunkemöller case.

Selligent Award ‘Exceptional loyalty program 2019’

In 2019 won Clever Strategy een Selligent Award in samenwerking met het mooie merk Hunkemöller. De award ontvingen we voor het opzetten van het loyaltyprogramma van Hunkemöller. Wil je hier meer over lezen? Bekijk hier de Hunkemöller case.

DIA Award

Ook bij de DIA Awards viel Clever Strategy in de prijzen! De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve online werk van Nederlandse bureaus.

ESPRIX AWARD

Clever Strategy heeft ook een Esprix Award in ontvangst mogen nemen. De Esprix Award is een vakprijs voor de beste marketingcommunicatie campagnes. Deze prijs staat voor het verbinden van creativiteit aan commercieel succes.