MAAK SAMEN MET ONS HET VERSCHIL

Wij zijn Clever Strategy. Een team bestaande uit 30 vakidioten met een grote passie voor marketing. Innovatief, sociaal, enthousiast, pro-actief en altijd op weg om samen het beste resultaat te behalen.

Als moderne marketeers bedrijven we de marketing van morgen. We bereiden ons voor op het veranderende medialandschap. We omarmen technologische revolutie en zijn vooruitstrevend. Zo werken we samen aan ons succes, met ons team, maar ook met onze klanten en partners. Samen gaan we de uitdaging aan om marketingverspilling te voorkomen.

Binnen het bureaulandschap hebben we een uniek DNA. We combineren meerdere disciplines onder één dak. Denk hierbij aan strategie, media, web, shops, online & offline media en data waardoor we performance uitdagingen graag aangaan. Zoek je een uitdaging op het gebied van campagnes, e-commerce en loyalty?

Wij maken het verschil, met een gebalde vuist en een grote glimlach. Wij zijn Clever!

DE CLEVER WERKWIJZE

Als echte Rotterdammers kunnen wij ons helemaal vinden in de uitspraak: “Niet lullen maar poetsen”. Maar natuurlijk is er naast werken ook genoeg ruimte voor een heleboel gezelligheid! Even bijpraten met je collega’s of een balletje slaan aan onze tafeltennistafel. En niet te vergeten: de leuke uitjes die worden georganiseerd.

Werken Bij Rocks

ROCKEFELLER HABITS

De basis voor onze werkwijze ligt bij de Rockefeller Habits. Deze disciplines zijn de grondslag voor onze strategie. Zo hebben we elke dag een kort, maar krachtig overleg met het hele team, stellen we jaar en kwartaaldoelstellingen en hebben we iedere maand een meeting waarin we de huidige stand van zaken open & eerlijk bespreken. Alles om zo goed mogelijk samen te kunnen werken en de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

WIN OR LOSE

Onze kwartaaldoelstelling worden ook wel Rocks genoemd. Iedereen denkt mee aan 3 doelen en een thema. Hierin wordt een keuze gemaakt en elk doel wordt toegewezen aan een eindverantwoordelijke. Als onze gekozen kwartaaldoelstellingen behaald zijn, kiezen we met zijn allen een leuke beloning (vaak een gezellig team uitje). Zijn de doelstellingen niet behaald? Dan gaan we een ‘lose’ aan, waarbij we bijvoorbeeld aan het werk gaan voor een goed doel.

DE MOOISTE PLEK AAN DE MAAS

In ons mooie kantoor aan De Maas heb je een prachtig uitzicht en vind je uiteraard onze gezellige mensen en de fijne werkplekken. Maar dat is zeker niet het enige! Je kunt ons ook uitdagen voor een lekker potje tafeltennis of FIFA op de Playstation. Natuurlijk zijn we ook altijd in voor een gezellig drankje tijdens de vrijmibo of een bakkie koffie aan onze bar. De sporters onder ons kunnen hun energie kwijt in onze eigen gym en doen mee aan onze tweewekelijkse bootcamp onder de Brienenoordbrug. Kortom; bij ons zul je je niet snel vervelen en werk je aan je vitaliteit.

CLEVER CAMPUS

We vinden het belangrijk dat iedereen zich door kan ontwikkelen. Niet alleen ons eigen team, maar ook onze mede-marketeers. Daarom zijn we gestart met de Clever Campus. Hier delen we onze kennis in de vorm van webinars, blogs en netwerkborrels en events. Zo creëren we een plek waar jij gratis je kennis kunt vergroten.

ONZE VACATURES

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ben jij Clever? Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel! Wie weet vind jij bij ons je droombaan en maak je binnenkort deel uit van ons team.

OPEN SOLLICITATIE

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Wil jij ons team komen versterken? Laat ons weten wat jouw talent is en misschien zit je binnenkort wel aan een lekker bakkie bij ons op kantoor!

For the best marketing results.