Aan de slag met fact-based marketing?

Wil jij ook aan de slag met een fact-based aanpak voor jouw organisatie, maar weet je niet hoe je hier mee kunt starten? Veel marketeers handelen nog steeds op basis van intuïtie en aannames. Wanneer je aan de slag wilt gaan met een fact-based aanpak, betekent dit dat er een data driven cultuur moet ontstaan binnen het bedrijf of je team. De aannames en meningen behoren tot het verleden, tenzij er feiten aan ten grondslag liggen.

Wil jij je strategie voortaan bepalen op basis van cijfers en feiten? Bekijk onze whitepapers waarin je te weten komt hoe ook jij een fact-based aanpak kunt inzetten voor jouw organisatie.

Whitepaper

Hyperpersonalisatie

Deze whitepaper beschrijft wat hyperpersonalisatie is en waarom deze data driven werkwijze interessant is voor jouw organisatie. Daarnaast geven we je een aantal praktijkvoorbeelden en een concreet stappenplan om een begin te maken met hyper-personalisatie.

Whitepaper

In 7 stappen naar fact-based marketing

In de whitepaper ‘In 7 stappen naar fact-based marketing’ leggen we uit welke waardevolle stappen wij doorlopen alvorens we starten met een campagne. Deze stappen zullen ervoor zorgen dat jij je tijd en geld aan de juiste zaken besteed. Welke marketeer wordt daar nou niet happy van?

Whitepaper

In 7 stappen naar fact-based media

In de whitepaper ‘in 7 stappen naar fact-based media’ leggen we je uit welke stappen je dient te zetten voor het doordacht opzetten van een fact-based media campagne. Ook leggen we uit wat performance media inhoud en zorgen we ervoor dat je slimme contactstrategieën inzet om de juiste doelgroep te bereiken. Dat noemen wij nou: Clever!