CLEVER GELOOFT IN SAMENWERKEN

Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

CAMPAGNE MANAGEMENT

Clang

Clang het ideale systeem om email campagnes te creëren, beheren en analyseren. Clang onderscheidt zich doordat het email software programma beschikt over een campagne management functionaliteit. Hierdoor kunnen we geavanceerde campagnes ontwikkelen, die acteren op persoonlijke profielen, events, ed.

Selligent

Selligent’s oplossing voor marketingautomatisering en databeheer zorgt voor een dynamische een-op-een-relatie. Dit volledig geïntegreerde, klantgerichte platform maakt een vloeiende interactie mogelijk met de moderne, hyper-connected consument.

Het gebruiksvriendelijke platform van Selligent biedt een ongeëvenaarde realtime koppeling tussen gedrags- en klantgegevens, een groot aantal functies en een betrouwbare gegevensverwerking.

DASHBOARD

Klipfolio

Alle data op 1 locatie. Combineer data uit web analytics, social media kanalen, e-mail marketing, CRM, Excel, Google, ERP / sales omgevingen, etc. in één Klipfolio dashboard..

Vergeet saaie rapportages. Uw dashboard is aantrekkelijk, dynamisch én real time. Direct een compleet overzicht van bedrijfsresultaten. Bekijk uw dashboard waar u maar wil. Vanaf uw dekstop, tablet, telefoon, óf vanaf het tv-scherm in de boardroom.

GOOGLE PARTNER

Clever Strategy is een Google Partner. Ons team is getraind & gecertificeerd door Google. Naast de geavanceerde Google diensten wordt Clever Strategy tevens ondersteund bij onze campagnes.

TRUSTED SHOPS

Trusted Shops is meer dan 16 jaar hét webwinkel keurmerk in 12 Europese landen. Meer dan 25.000 grote en kleine bedrijven maken gebruik van hun klantbeoordelingssysteem en keurmerk om het online klantvertrouwen te vergroten en de conversie te verhogen.

PLATFORM 161

In samenwerking met Platform 161 is het bij ons mogelijk om programmatic display campagnes te draaien. Door middel van een Demand Side Platform (DSP) kunnen wij advertentieruimte inkopen bij de grootste netwerken. Met de juiste informatie, zoals het doel en de doelgroep, zijn wij in staat aansluitende display campagnes te starten met als doel het vergroten van de naamsbekendheid of het genereren van kwalitatief verkeer.

CRITEO

Dynamic retargeting kan een enorm goede toevoeging zijn voor met name E-commerce platformen. Het dynamisch tonen van productadvertenties aan bezoekers die specifieke producten hebben bekeken, maar niet hebben gekocht (winkelwagen verlaters) laten mooie resultaten zien. Zo ligt de conversieratio vaak twee keer zo hoog als bij generieke remarketing campagnes. Door onze samenwerking met Criteo is een dynamische remarketing campagne snel opgezet en kunnen we gebruik maken van drie netwerken; Google, Facebook en het eigen netwerk van Criteo.

FACEBOOK

Met miljoenen gebruikers is het Facebook netwerk iets wat we bij Clever Strategy niet links laten liggen. Door de precieze targeting die mogelijk is gemaakt door alle gegevens die Facebook verzameld heeft, kunnen we altijd de juiste doelgroep bereiken.

For the best marketing results.