HAAL MEER WAARDE UIT KLANTDATA

Als bedrijf wordt er enorm veel consumentendata verzameld. Dit kan bestaan uit zowel data die de klant zelf verstrekt aan een bedrijf, als gedragsdata die wordt verzameld: denk hierbij aan surf- en koopgedrag op de website of in de winkel, klikgedrag vanuit een nieuwsbrief e.d. En daarnaast is het ook nog mogelijk om extern data te verzamelen van consumenten via bijvoorbeeld markt onderzoeksbureaus.

De uitdaging is vervolgens om slim met deze data om te gaan. Clever Strategy kan je daarbij op verschillende onderdelen helpen. Zo kunnen wij meedenken over de data-architectuur en het opzetten van een data warehouse. En maken we analyses en rapportages met behulp van Power BI. Daarnaast hebben we ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van klantsegmentatie en het definiëren van persona’s.

Wil je meer weten over de datamogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Kjeld Piek.

GERELATEERDE DIENSTEN

Heb je vragen over klant analyse en datasegmentatie strategie, neem contact op met:

Kjeld Piek
k.piek@cleverstrategy.nl

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI