Dienstenoverzicht

Een ijzersterke mediamix

Adverteren op tv, radio en via andere offline kanalen

Offline media bieden unieke kansen die je met online advertenties niet kunt evenaren. Ontdek waarom offline advertenties nog altijd van onschatbare waarde zijn en daarom een onmisbare schakel in een ijzersterke mediamix.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen ons voorstellen dat je op deze pagina bent gekomen, omdat je meer wilt weten over de rol van offline media in een ijzersterke mediamix, of dat je op zoek bent naar een partij die jou kan helpen om je mediastrategie te bepalen en/of je media in te kopen.

De belangrijkste voordelen

Van offline adverteren

Naamsbekendheid en consumentenvertrouwen

Offline media hebben een betrouwbaar imago. Daarom ideaal als je bijvoorbeeld naamsbekendheid wilt opbouwen, of het vertrouwen onder consumenten wilt versterken.

Tastbare impact

Fysieke media, zoals gedrukte advertenties in tijdschriften of brochures, bieden een tastbare ervaring die online niet kan worden geëvenaard.

Beleving en gevoel

Of het nu een reclame op televisie is, je deelname aan een beurs, of een persoonlijke brief: met offline media kun je een beleving en een speciaal gevoel aan je doelgroep meegeven.

Lokale betrokkenheid

Met de inzet van offline media als de lokale krant, abri’s en reclamemasten bereik je mensen in een specifieke omgeving of regio.

Televisie

‘TV is dood’ wordt vaak gezegd. Toch keken Nederlanders in 2023 gemiddeld 123 minuten per dag TV.

Tv-reclame is krachtig, impactvol en goed in staat een emotie over te brengen. Een reclame op tv met beeld en geluid kan mensen blij maken, ontroeren of vermaken. Het combineren van TV met bijvoorbeeld een doorvertaling van de spot naar online campagnes versterkt dit effect.

Radio

Wekelijks bereiken radiozenders in Nederland bijna 88% van de bevolking van 10 jaar en ouder.

Radio is een massamedium dat snel kan bijdragen aan het vergroten van naamsbekendheid en bereik. Mensen hebben over het algemeen een sterke voorkeur voor specifieke radiozenders. Hierdoor kun je met de inzet van dit massamedium een redelijk specifieke doelgroep targeten.

Radio is in staat om in een korte tijd veel contactmomenten met je doelgroep te realiseren. Overweeg je de inzet van radio? Denk er dan ook eens over na om reclamemasten in te zetten. Deze combinatie versterkt elkaar, omdat er vooral in de auto naar de radio geluisterd wordt.

Out of Home

Reclamemasten, abri’s en meer

Out of Home is een krachtig reclamemedium waarmee je snel een groot publiek bereikt en veel contactmomenten realiseert, maar ook gericht kunt adverteren op specifieke locaties. Out of Home objecten zijn steeds meer gedigitaliseerd, waardoor je sneller kunt reageren, relevanter adverteert (bijvoorbeeld als je je advertenties alleen wilt tonen als de temperatuur hoger is dan 25 graden), en zelfs interactie kunt creëren met je doelgroep. Een veelzijdig en effectief medium voor moderne marketingcampagnes.

Print

Hoewel dagbladen en tijdschriften te maken hebben met dalende oplages, blijft print een effectief marketingkanaal met unieke voordelen die elders moeilijk te vinden zijn.  

 • Je publiek is beter gefocust bij het lezen van print.  
 • Bij inbound marketing zien we dat mensen zelf bewust kiezen voor het lezen van een tijdschrift en meer open staan voor advertenties.  
 • Door de hoge lezersbinding wekken tijdschriften en dagbladen meer vertrouwen op dan online advertising.  

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op!

Hoe we je verder kunnen helpen

Ons team van ervaren mediaspecialisten is beschikbaar om jou te helpen. Het Clever mediateam biedt verschillende services, met het doel om jouw resultaten te laten groeien:

 • Media-analyse

  We kijken naar je huidige strategie, de prestaties, je doelgroep en concurrentie en brengen alle kansen in kaart.

 • Media-inkoop
  • SEA
  • Display advertising
  • Video advertising
  • Affiliate advertising
  • Offline advertising
  • SEO linkbuilding
 • Contentcreatie

Onze liquid media aanpak

Het resultaat van een mediacampagne staat centraal. Dit betekent dat we de prestaties van jouw campagnes continu monitoren en bijsturen waar nodig. We kijken verder dan alleen de resultaten uit de campagnes zelf. Hierin nemen we bijvoorbeeld ook de prestaties van je landingspagina’s op je website mee. Alles om jou te ontzorgen en groei te realiseren.

Samenwerken? Dat kan op meerdere manieren!

Wij doen het voor je.

Bij Clever Strategy kunnen we je volledig ontzorgen. Van het uitdenken van je mediastrategie tot de inrichting hiervan. Natuurlijk ben je volledig vrij om zelf te kiezen waar je onze hulp voor inschakelt.

We doen het samen.

We werken samen in hybride-teams en bundelen onze krachten.

We leren je hoe je het zelf kunt doen.

We delen onze kennis, zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt.

Ben jij klaar om de resultaten van je mediacampagnes te laten groeien?

Of we je nu kunnen helpen met de inkoop van media, het bepalen van je media strategie, of juist de analyse: mocht je eens willen sparren, dan lijkt het me interessant om in gesprek te gaan. We hebben veel cases gerealiseerd. Leuk om onze ervaringen te delen en te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen!