Dienstenoverzicht

Bloomreach

Leuk dat je interesse hebt in de all-in-one customer experience tool van Bloomreach! Een slimme tool die gebruik maakt van de kracht van AI. Het aanbieden van een gepersonaliseerde klantervaring op al jouw marketingkanalen en website is met deze tool makkelijker dan ooit. Ontdek snel wat Bloomreach te bieden heeft.

“Een customer experience zo slim en persoonlijk, dat deze magisch aanvoelt”

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen ons voorstellen dat je op deze pagina gekomen bent, omdat je nog niet bekend bent met Bloomreach, of dat je op zoek bent naar een partner die jou kan helpen om met Bloomreach aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor Bloomreach?

Meer informatie over Bloomreach

Bloomreach is een goede keuze als je op zoek bent naar een tool die je, ook als je zelf weinig technische ervaring hebt, helpt om op een makkelijke, slimme (AI) en snelle manier al jouw marketing te personaliseren. Van de content op je website, tot die in e-mails en advertenties. De mogelijkheden zijn eindeloos. De belangrijkste voordelen van deze customer experience tool:

Alles-in-1

In Bloomreach komen al je marketingkanalen samen, waardoor ze optimaal met elkaar interacteren. De data die je via de verschillende kanalen verzamelt, wordt volledig benut. Hierdoor zet je nog slimmere, persoonlijkere en beter converterende campagnes neer.

Altijd relevant dankzij realtime marketing

Dankzij de slimme data-architectuur wordt nieuwe data razendsnel verwerkt, waardoor campagnes zich automatisch aanpassen. Jouw sitebezoekers krijgen hierdoor altijd voor hen relevante content te zien. Dat je hierdoor meer resultaat en groei bereikt, mag voor zich spreken.

Altijd een stap voor dankzij AI en Machine learning

Bloomreach loopt voorop als het gaat om AI en Machine learning. Deze krachtige motor helpt deze customer experience tool om weloverwogen aanbevelingen te doen, heeft inzicht in de waarschijnlijkheid van aankoop en weet het aantal retourzendingen en meer te voorspellen.

En nog meer handige features…

Meer dan 100 campagnes die vooraf voor jou zijn ingesteld. Je hoeft ze alleen nog maar aan te zetten. Voor het inrichten van een campagne heb je daardoor in de meeste gevallen geen IT-er of developer meer nodig.

Je kunt je mailgroepen segmenteren op alle data die je van je klanten beschikbaar hebt. Denk bijvoorbeeld aan aankoopgeschiedenis, maar ook demografie, gedragskenmerken en meer. Door de slimme AI-functie van Bloomreach wordt klantdata automatisch opgeslagen.

Verbind al je klant-, product- en anonieme gebruikersgegevens om gepersonaliseerde ervaringen te orkestreren en leveren. Bloomreach Engagement kan werken met je bestaande data-infrastructuur of kan fungeren als een klantdataplatform met omnichannel-marketingmogelijkheden.  Creëer ervaringen die zo persoonlijk zijn dat ze aanvoelen als magie.

Personaliseer je aanbod en boodschappen op al je markeringkanalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan:

  • Email
  • SMS
  • Google
  • Social (Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp, etc.)
  • Mobiele apps
  • Website

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op!

Hoe we je verder kunnen helpen

Wij doen het voor je.

Of je Bloomreach nu voor het eerst gaat gebruiken, of dat je er al mee werkt. Bij Clever kunnen we je volledig ontzorgen. Van het uitdenken van de strategie, het inrichten hiervan in deze experience tool tot het creëren van de content. Natuurlijk ben je volledig vrij om zelf te kiezen waar je onze hulp voor inschakelt.

We doen het samen.

We werken samen in hybride teams om op die manier resultaat en groei te realiseren.

We leren je hoe je het zelf kunt doen.

We delen onze kennis graag met je, zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt.

Vraag een Bloomreach demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.