MARKETING AUTOMATION VOOR SLIMME BEDRIJVEN

Sharpspring volgt je bezoekers al voordat jij ze überhaupt kent. Sharpspring brengt in kaart hoe, en via welk kanaal, bezoekers op je website landen. Dit is erg belangrijke informatie voor iedere marketeer! 

Hoe beter je jouw potentiele doelgroep leert kennen, des te beter jij je content en campagnes aanpast op deze groep. Op subtiele wijze trigger je hierdoor feilloos hun interesses met specifieke content, wat essentieel is tijdens de buyer’s journeyTijdens deze buyer’s journey wil je als marketeer een prospect omzetten naar een websitebezoeker. Deze websitebezoeker wil je vervolgens omzetten naar een lead en deze lead wil je omzetten naar het ultieme doel: een klant! 

Sharpspring werkt met een scoringsmechanisme om je prospects te kwalificeren. Dit gebeurt aan de hand van acties die iemand op je website verricht. Sharpspring koppelt deze persoon aan de salespersoon binnen je bedrijf, zodat er gericht gestart kan worden met de sales activiteiten/ opvolging. 

Clever Strategy is leverancier van SharpSpring. Wij implementeren deze “alles-in-één marketing automation software” bij onze klanten. Hierbij realiseren we specifieke landingspagina’s met daarop triggers waaraan we scoringselementen koppelen. Vervolgens bouwen we relevante campagnes voor een subtiele opvolging van deze triggers en zorgen we ervoor dat prospects zich steeds verder verplaatsen in het salesproces. 

Met een tool zoals Sharpspring en het inrichten van de slimme campagnes op kritieke momenten, zet je koude leads om in geïnteresseerde klanten.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Sharspring voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Jasper van den Broek.  

GERELATEERDE DIENSTEN

Heb je vragen over Sharpspring, neem contact op met:

Jasper van den Broek
j.vandenbroek@cleverstrategy.nl

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI