Dienstenoverzicht

Spotler Activate

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Spotler Activate, de samenvoeging van de tools  “Squeezely”, “Sooqr”, “Datatrics” en “Shoppingminds”.  Spotler Activate is een uitgebreid Customer Data Platform waarmee je klanten een ultieme omnichannel ervaring kunt bieden, waar hun behoeften worden begrepen nog voordat ze uitgesproken zijn.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen ons voorstellen dat je op deze pagina gekomen bent, omdat je nog niet bekend bent met Spotler Activate, of dat je op zoek bent naar een partner die jou kan helpen om alles uit Spotler Activate te halen.

Waarom kiezen voor Spotler Activate?

Meer informatiie

Spotler Activate activeert data om meer conversie, verkeer, retentie, engagement en impact te behalen en maken. Dit customer data platform verzamelt en verrijkt je data, biedt krachtige personalisatietools en multi-channel integraties. Dit zorgt ervoor dat je een 360-gradenprofiel van jouw klant krijgt. Spotler Activate is een tool waarmee je je funnel stap voor stap kunt optimaliseren en personaliseren, om op die manier nog meer resultaat uit jouw marketinginspanningen te halen. 

Personalisatie

Het grote voordeel van het gebruik van Spotler Activate als CDP is dat je alle klantdata zelf verzamelt en beheert. Het stelt je in staat om je eigen database met first party en zero party data op te bouwen.

Spotler Activate is niet zomaar een tool; het is een revolutie in het aangaan en beheren van al jouw klantrelaties. Spotler Activate geeft je de kracht om bezoekers op je website te herkennen en hun gegevens samen te voegen tot gedetailleerde klantprofielen. Dit betekent dat je in staat bent om je klanten beter te begrijpen dan ooit tevoren en hen een gepersonaliseerde ervaring kunt bieden die hun verwachtingen overtreft.

Optimaliseer je datamanagment

Wil je jouw data beter op orde brengen? Spotler Activate kan je helpen door al je data te centraliseren en 360 graden profielen van je websitebezoekers te creëren. Hierdoor ontwikkel je gepersonaliseerde marketingcampagnes en kun je de inzichten over al je kanalen volledig benutten.

De Audience Builder van Spotler Activate maakt het gemakkelijk om relevante doelgroepen te creëren, zowel op je website als op social media, in advertenties en e-mails en bied grenzeloze mogelijkheden voor personalisatie. Nooit meer hagelschieten, altijd haarscherp.

Op gedrag gebaseerde website content

Met Spotler Actvate bouw je een gepersonaliseerde customer journey op basis van de wensen en behoeften van jouw doelgroepen. Door te kijken in welke fase van de funnel iemand zich bevindt, kun je op basis van websitegedrag en klantgegevens de juiste content op het juiste moment aanbieden. Dit gaat allemaal via de unieke drag & drop Journey Builder. Denk bijvoorbeeld aan relevante productaanbiedingen.

Verhoog de relevantie van jouw content en maak het bezoekers makkelijker om een keuze te maken. Met de Real Time Persuasion tools in Spotler Activate zet je eenvoudig een arsenaal aan verleidingstechnieken in. Deze worden real time aan de bezoekers van je site getoond.

En nog meer handige features…

Bouw een 360 graden klantprofiel op van al jouw websitebezoekers. Zo heb je altijd overzicht van alle relevante en beschikbare data. De perfecte combinatie van CRM-data met websitegedrag. De voordelen zijn dat de klantenservice verbeterd, je kunt effectievere marketingcampagnes opzetten en de klanttevredenheid gaat omhoog.

Gebruik Spotler Activate om de content op je website  te personaliseren voor iedere individuele bezoeker. Met Embedded (verweven in de website) blokken kun je toevoegen/vervangen en ook overlays (pop-ups) opzetten. Bijvoorbeeld om een gebruiker te verleiden zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. 

Met alle data die jij verzamelt, bouw je eenvoudig relevante doelgroepen op. Dit doe je met de Audience Builder waarbij jij bepaalt hoe jij jouw doelgroep wilt inrichten. Aan deze doelgroepen kun je vervolgens voor hen relevante acties linken of je zet ze door naar verschillende communicatieplatforms.

Drag & drop maakt het bouwen van een journey voor jouw bezoekers erg eenvoudig. Voor ieder scenario creëer je zo het gewenste pad met verschillende triggers en acties.

Optimaliseer en personaliseer het resultaat dat een bezoeker te zien krijgt op jouw website. Voordeel: een tevreden bezoeker die makkelijk kon vinden wat hij zocht en die daardoor sneller bereid is om tot conversie over te gaan. Voordeel voor jou: bied geformuleerde aanbevelingen aan om bezoekers te converteren naar het assortiment dat voor jou het meeste resultaat oplevert.

Hiermee kan je zonder dat een gebruiker op je website zit een push melding vanuit de browser sturen waarmee je een actie of product onder de aandacht brengt bij een gebruiker. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op!

Hoe we je verder kunnen helpen

Wij doen het voor je.

Of je Spotler Activate nu voor het eerst gaat gebruiken, of dat je er al mee werkt. Bij Clever Strategy kunnen we je volledig ontzorgen. Van het uitdenken van je marketing- en personalisatie strategie en het inrichten hiervan in Spotler Activate, tot het creëren van de content. Natuurlijk ben je volledig vrij om zelf te kiezen waar je onze hulp voor inschakelt.

We doen het samen.

We werken samen in hybride teams om op die manier resultaat en groei te realiseren.

We leren je hoe je het zelf kunt doen.

We delen onze kennis graag met je, zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt.

Een inspirerende case

DDMA EMAS 2023 Nominatie

Abandoned Category Campagne Lucardi

Met Spotler Activate kun je alle kanten op. Koppel deze tool bijvoorbeeld aan Deployteq, een marketing automation tool waarmee je je e-mailcampagnes kunt inrichten, zodat je gepersonaliseerde e-mails kunt versturen.  Ontdek deze inspirerende case, die ons samen met onze klant Lucardi een nominatie voor de DDMA EMAS van 2023 opleverde.

Vraag een demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij jouw klanten een optimale, gepersonaliseerde omnichannel customer journey aanbieden om zo jouw conversie te verhogen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.