VERTROUW OP DATA

Data is niet meer weg te denken uit ons leven en uit het marketingvakgebied. De hoeveelheid data wat wordt verzameld groeit ongelooflijk hard en daarmee ook de mogelijkheden en uitdagingen om echt ‘data-driven & fact-based’ te werken. Customer insights zijn cruciaal om effectieve- en intelligente marketing te bedrijven. Meningen, intuïties en aannames dienen gebaseerd te zijn op cijfers. Vervolgens is het de kunst om snel te acteren op de inzichten die zijn verkregen, zodat je je onderscheidt van de kudde.  

De werkwijze van Clever Strategy is altijd ‘data-driven & fact-based’. We willen alles weten en meten, en denken vanuit rendement en klanttevredenheid. Op die manier helpen we bedrijven om te groeien.  

Binnen de data-afdeling houden we ons vooral bezig met het goed kunnen meten van het resultaat, conversie optimalisatie, customer data platforms, klantanalyse & segmentatie strategie en real time dashboards.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om ‘data-driven & fact-based’ te werken?  Neem dan contact op met Kjeld Piek.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI