VERGROOT JE PLATFORM MET AFFILIATES

Bij netwerken zoals Tradetracker en Daisycon zijn duizenden publishers/sites aangesloten die er voor kunnen kiezen jouw producten, banners of linkjes op hun site te plaatsen. Als een betreffende publisher interesse heeft om jouw producten te vermelden, krijg je eerst een verzoek die je zelf kunt goedkeuren. Op deze manier behoud je de regie over welke sites je toelaat. Ook kun je ervoor kiezen om op bepaalde sites alleen toestemming te geven voor een paar HTML5 banners, maar niet de gehele productfeed. 

Het verdienmodel van deze netwerken gaat via commissie en er wordt alleen afgerekend als er een conversie heeft plaatsgevonden door het verkeer dat een bepaalde publisher heeft gerealiseerd. 

Door de manier van afrekenen, op basis van CPA (cost per aquisitie), is dit voor veel e-commerce gerelateerde websites een zeer interessante manier om de markt te vergroten. 

Ben je geïnteresseerd in deze manier van adverteren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Femke Evers

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI