BLIJF JE KPI’S MONITOREN

Een dashboard geeft een marketeer en het management inzichten in de prestaties van de business en de belangrijkste KPI’s. Het geeft je direct terugkoppeling op de campagnes die draaien, maar ook op de prestaties van je website en/of e-mailactiviteiten. Wanneer je het dashboard toont op tv’s in het pand of op de afdeling, zorg je ervoor dat mensen betrokken zijn en dat de KPI’s op het netvlies blijven. Je ziet wanneer je achterblijft en weet waar je moet gaan bijsturen.

De voordelen van een dashboard zijn:

  • Je ziet in één oogopslag direct hoe je bedrijf of afdeling presteert

  • Het geeft actionable insights

  • Het vergroot de betrokkenheid binnen je team/bedrijf en brengt focus

  • Het bespaart tijd

  • Het geeft de belangrijkste trends weer, op basis waarvan eenvoudig prognoses gemaakt kunnen worden

Clever Strategy maakt voor het ontwikkelen van dashboards gebruik van verschillende dashboard platforms: Power-BI, Klipfolio en Google Datastudio. Deze platforms zijn zeer hoog gewaardeerde cloud-based data-analytics-platforms. Aan de hand van de specifieke wensen per klant, geven wij een advies over welk platform het meest geschikt is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een dashboard en of dat ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan contact op met Kjeld Piek.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI