Dienstenoverzicht

Deployteq

Leuk dat je interesse hebt in de marketing automation tool van Deployteq! Eerdere namen voor Deployteq waren “Clang” en “Canopy Deploy”. Mocht je op zoek zijn naar deze tools, of een slimme marketing automation tool met mogelijkheden om je e-mails en campagnes te personaliseren zit je hier goed!

Wij zijn al 13+ jaar
Official Deployteq Partner

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen ons voorstellen dat je op deze pagina gekomen bent, omdat je nog niet bekend bent met Deployteq, of dat je op zoek bent naar een partner die jou kan helpen om nog meer uit Deployteq te halen.

Waarom kiezen voor Deployteq?

Meer informatie over Deployteq

Deployteq is een goede keuze als je op zoek bent naar een tool die je helpt om op een makkelijke en snelle manier geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mails en e-mailcampgnes in te richten. Daarnaast heeft deze marketing automation tool nog meer voordelen.

Personalisatie

Als het goed is weet je dat personalisatie in e-mails een must is. Deployteq bevat uitgebreide mogelijkheden om de content (en dus de boodschap) in je mail op de lezer af te stemmen. De sleutel tot een hogere betrokkenheid en conversieratio!

Op gedrag gebaseerde e-mailcampagnes

Naast dat je de content in je e-mails kunt personaliseren, kun je je e-mailcampagnes triggeren op het gedrag van je klanten. Door specifieke e-mails te sturen op basis van een klantactie verhoog je de effectiviteit van je communicatie.

Analytics & Rapportage

De analyse en rapportage functies in Deployteq zorgen dat jij altijd inzicht hebt in de prestaties van jouw campagnes en e-mails. Dit is zelfs zo gedetailleerd dat je precies kunt zien wanneer je mails het meest geopend worden, maar ook waar en hoe vaak er in jouw e-mails geklikt wordt. De beste manier om te leren wat wel en niet werkt, om op die manier de verzendtijden en inhoud van je mails optimaal in te stellen.

En nog meer handige features…

Je kunt je mailgroepen segmenteren op alle data die je van je klanten beschikbaar hebt. Denk bijvoorbeeld aan aankoopgeschiedenis, maar ook demografie, gedragskenmerken en meer. Tip: richt een verrijkingscampagne in om je klantdata aan te vullen.

Koppel Deployteq aan je website of webshop, of ga nog een stap verder en integreer Deployteq met een customer data platform (CDP). De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Een selectie van de standaard integraties:

  • Meta
  • Salesforce
  • Spotler Activate
  • Datatrics
  • Shopping Minds
  • Channable
  • Magento
  • Shopify
  • Ideal & Buckaroo

Staat jouw integratie er niet tussen? Neem gerust contact op! Wellicht is er al een standaard integratie beschikbaar en anders helpen we je graag verder.

Om nog sterkere relaties met je klanten op te kunnen bouwen.

Waardoor je – ook als je weinig technische kennis hebt- op een makkelijke en snelle manier e-mailcampagnes kunt inrichten. (Maar natuurlijk kunnen en willen we je hier ook graag bij helpen.)

Deployteq is geschikt voor al jouw communicatie. Of je je klanten nu via e-mail, SMS of WhatsApp wilt bereiken; al deze communicatiemiddelen worden ondersteund.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op!

Hoe we je verder kunnen helpen

Wij doen het voor je.

Of je Deployteq nu voor het eerst gaat gebruiken, of dat je er al mee werkt. Bij Clever Strategy kunnen we je volledig ontzorgen als het om Deployteq gaat. Van het uitdenken van je marketing- en personalisatie strategie en het inrichten hiervan in deze marketing automation tool, tot het creëren van de content. Natuurlijk ben je volledig vrij om zelf te kiezen waar je onze hulp voor inschakelt.

We doen het samen.

We werken samen in hybride teams om op die manier resultaat en groei te realiseren.

We leren je hoe je het zelf kunt doen.

We delen onze kennis graag met je, zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kunt.

Een inspirerende case

DDMA EMAS 2023 Nominatie

E-mailtemplate Lucardi

Met Deployteq kun je alle kanten op. Van het inrichten van transactionele e-mails tot het versturen van gepersonaliseerde e-mails, al dan niet gekoppeld aan een Cutomer Data Platform. Ontdek meer in deze inspirerende case, die ons samen met onze klant Lucardi een nominatie voor de DDMA EMAS van 2023 opleverde.

Ben jij klaar om je ROI’s te verhogen en nog effectiever te communiceren?

Ben je benieuwd naar een demo en de mogelijkheden van Deployteq voor jouw organisatie? Of kunnen we je helpen om optimaal resultaat uit deze tool te halen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een Deployteq demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.