ZICHTBAAR ZIJN

Real time bidding (RTB) 
Naast “generieke” display-campagnes kunnen we ook programmatic display inkopen. Het voordeel van deze techniek is dat we toegang hebben tot nog grotere netwerken aan sites dan alleen Google-netwerken. RTB is erg geschikt als je op grote schaal impressies wilt genereren. 

Native advertising  
Deze manier van display advertising is net iets anders, omdat de uitingen worden opgemaakt in dezelfde redactionele stijl als dat van de betreffende website. Dit zorgt aan de ene kant voor minder awareness, maar aan de andere kant voor betere kwaliteit van bezoekers en minder irritatie en advertentiemoeheid. 

Display advertising extern 
Behalve adverteren binnen grote netwerken, werken we ook samen met partijen die advertentiemogelijkheden bieden op speciale gebieden en onderwerpen, zoals Medical Media. 

Ben je op zoek naar de beste manier om zichtbaarheid te genereren zonder dat je geld aan het verspillen bent aan irrelevante impressies? Neem dan contact op met Femke Evers. 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Data-driven & fact-based aanpak

We denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om te kunnen verbeteren.

Full service marketingbureau

De one-stop-shop voor clever business cases en omnichannel oplossingen.

Lean & mean marketing

We werken met slimme technologie die uiterst doeltreffend en efficiënt is.

ACCREDITATIES

Clever gelooft in samenwerken. Met onze klanten, maar óók met business partners, want samen zijn we slimmer. We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen.

 
Power BI