PRIVACYVERKLARING

27 maart 2020

Je privacy is voor Clever Strategy BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij je persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van je persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Je rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van je bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website cleverstrategy.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Clever Strategy BV.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je voor- en achternaam en e-mailadres. Het is ons gerechtvaardigd belang om dat te weten, zodat we je beter kunnen helpen.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees wanneer je klant bent bij Clever Strategy of wanneer je je aanmeld via onze website.

Sollicitatieformulier
Via het sollicitatieformulier kan je laten weten geïnteresseerd te zijn in één van onze vacatures. Wij werken hiervoor samen met Lincks Personal Recruitment. Hiervoor gebruiken wij je NAW gegevens en e-mailadres en stellen we je een aantal vragen die relevant zijn voor het werving- en selectieproces. Het is ons gerechtvaardigd belang om dat te weten, zodat we weten of jouw profiel aansluit bij de openstaande vacature.

Bewaartermijnen
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan nodig is, rekening houdend met de doeleinden van de verwerking en eventuele wettelijke bewaartermijnen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
In een aantal gevallen verwerken we jouw gegevens via een externe partij, zoals onze hosting partij of campagne management systeem.
Verwerkers die ons helpen met het verwerken van jouw persoonsgegevens mogen jouw gegevens alleen gebruiken volgens onze instructies en voor het uitvoeren van de desbetreffende diensten die zij aan ons leveren. Jouw gegevens mogen ze niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Met alle verwerkers hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten.

Gegevens die via cookies worden verzameld kunnen worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen. Ook kan het zijn dat we door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk worden verplicht om jouw gegevens af te staan. We delen dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij o.a. de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Cookies

Toelichting over de door ons gebruikte technologieën

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

LeadExpress
Aan deze website is LeadExpress Software gekoppeld. Met de LeadExpress Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. De LeadExpress Software verwerkt hiertoe IP-adressen van bezoekers. Dit doen wij op basis van je toestemming. De IP-adressen van een deel van de organisaties die deze Website bezoekt, worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze Website, wordt niet gedeeld met derden.

Hotjar
We gebruiken Hotjar om de behoeften van onze gebruikers beter te begrijpen en om deze website en jouw ervaring met deze site te optimaliseren. Hotjar is een technologiedienst die ons helpt onze gebruikers beter te begrijpen (bijvoorbeeld hoeveel tijd ze besteden aan welke pagina’s, op welke links ze klikken, wat gebruikers wel en niet leuk vinden, etc.) en dit stelt ons in staat om onze site te optimaliseren en onderhouden met behulp van feedback van gebruikers. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om gegevens te verzamelen over het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (met name het IP-adres van het apparaat (alleen vastgelegd en opgeslagen in geanonimiseerde vorm), de schermgrootte van het apparaat, het apparaattype (unieke apparaat-ID’s), browserinformatie, geografische locatie (alleen land), en de taal die is gebruikt om onze website weer te geven). Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Noch Hotjar, noch wij zullen deze informatie ooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om deze te koppelen aan verdere gegevens van een individuele gebruiker. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Hotjar door op deze link te klikken.

Je kan je afmelden voor het maken van een gebruikersprofiel, het opslaan van gegevens over je sitegebruik en het gebruik van tracking cookies door Hotjar door deze opt-outlink te volgen.

Squeezely
We gebruiken Squeezely om ervoor te zorgen dat we je een optimale ervaring kunnen bieden tijdens het bezoeken van onze website. Ook stelt het ons in staat om informatie die je misschien hebt gemist te tonen wanneer je op andere sites op het internet surft. Wij gebruiken de persoonsgegevens die via het Squeezely-platform worden verzameld om de inhoud van de website aan te passen aan jouw interesses. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Squeezely door op deze link te klikken.

Je kan je afmelden voor het maken van een gebruikersprofiel, het opslaan van gegevens over je sitegebruik en het gebruik van tracking cookies door Squeezely door deze opt-outlink te volgen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Clever Strategy BV
Rivium Promenade 100
2909 LM Capelle aan den IJssel
info@cleverstrategy.nl
+31(0)10 – 75 23 941

For the best marketing results.