CASE STUDY: DEPEND

DEPEND

Onze samenwerking met Depend is er een waar we erg trots op zijn. Via de webshop van Depend is het voor mensen die te maken hebben met ongewild urineverlies mogelijk gemakkelijk en snel incontinentiemateriaal te bestellen. Dankzij de incontinentieproducten van Depend kunnen zij blijven genieten van de dingen die zij het liefst doen. Een mooi uitgangspunt! We werken vanuit vrijwel alle specialismes binnen Clever Strategy voor dit mooie merk. Dat maakt het een veelzijdige uitdaging waarbij we keer op keer blijven innoveren.

DE DEPEND WEBSHOP

Bij het onderhouden van een webshop komt veel kijken. Daarom is onze Clever Shops afdeling er om onze klanten deze werkzaamheden uit handen te nemen. We onderhouden en optimaliseren de webshop en zorgen voor doorontwikkeling en groei. Samen met de klant werken we aan een optimaal resultaat!

WEBSHOP
EXPLOITATIE

Zo verzorgen we voor Depend de volledige webshop exploitatie, waaronder onder andere het voorraad beheer (zowel analyse als inkoop) en fulfilment valt. Daarnaast maken we uitgebreide analyses van onder andere de verkopen en het klantgedrag op basis van de verkoopdata in WooCommerce en door middel van Google Analytics.

CONTENTCREATIE

Ook op het gebied van content creëren en optimaliseren we veel. We maken en versturen gepersonaliseerde e-mails waarbij we dynamische content inladen aan de hand van segmenten, we schrijven product- en categoriecontent en we ontwikkelen landingspagina’s met interessante en bruikbare informatie voor de bezoeker.

KLANTENSERVICE, MARKETPLACES EN MEER

Verder verzorgen wij de Depend klantenservice, onderhouden we de online marketplaces en houden we de reviewplatforms bij.

WEBSHOP (DOOR)ONTWIKKELING

Voor je een website goed draaiende kunt houden, moet deze natuurlijk eerst gebouwd worden. Ook de bouw van de webshop in WooCommerce is door Clever Strategy uitgevoerd. Een mooie uitdaging met een prachtig resultaat. Daarbij verzorgen wij ook de support werkzaamheden, zoals o.a. bug fixing.

VOORUITSTREVEND IN E-MAIL

Om vanuit CanopyDeploy e-mails te verzenden, is er een e-mailtemplate ontwikkeld. Vanuit ons development team zijn er daarnaast ook geautomatiseerde e-mailcampagnes uitgewerkt. Deze flows zorgen ervoor dat de klant op het juiste moment de goede informatie ontvangt. Hierbij kun je denken aan een geautomatiseerde flow die perfect aansluit op de wensen van zowel klant als consument.

INNOVATIEVE TOOLS

Het kan best lastig zijn om online te vinden welk product je nodig hebt en wat het beste bij jou past. Zeker voor een wat oudere doelgroep zoals die van Depend zijn moderne technieken soms wat ingewikkeld en hun online vaardigheden zijn over het algemeen iets minder sterk. We hebben daarom verschillende aanpassingen doorgevoerd in de webs