CASE STUDY: KRUIDVAT

Kruidvat is natuurlijk een grote marketingmachine. Wel een marketingmachine waarbij alles draait om efficiency en rendement. Campagnemanagementsysteem Selligent kan daarop inspelen. Het is de Rolls Royce onder de systemen, maar je moet wel weten hoe je hem moet besturen.

Kruidvat werkt met campagnemanagementsysteem Selligent. Een systeem met ongekende mogelijkheden, maar daardoor ook vrij complex. Als partner van Selligent in Nederland kennen we alle ins en outs van het systeem. Daarom vroeg Kruidvat ons om hen te adviseren bij het gebruik ervan.
Naast het op de juiste manier gebruik maken van de technische mogelijkheden van Selligent, hebben we Kruidvat ook geadviseerd over het concept van hun periodieke nieuwsbrief. Dat concept hebben we vertaald naar e-mail templates geschikt voor alle devices. Kruidvat richt de templates zelf in.

Kruidvat haar e-mail marketing sluit nu helemaal aan bij de klantprofielen die worden opgebouwd. Ook is er een koppeling gemaakt met de bekende voordeelkaart. Bekijk de website op kruidvat.nl.

kruidvat

CLEVER SERVICES • E-MAILMARKETING • SELLIGENT